Twoje Oczy Wyższa szkoła
Hotelarstwa
i gastronomii

w Poznaniu
  • O Uczelni
    • Aktualności
    • Kim jesteśmy?
    • Współpraca z biznesem
    • Kadra naukowa
    • Rozporządzenia
    • Dane osobowe / RODO
    • Kontakt
    • Formularz kontaktowy
    • Raport Samooceny
    • Informacja o projekcie NCBR "Uczelnia dostępna"
  • Dla kandydata
    • Rekrutacja 2025/2026
    • Drzwi otwarte
    • Dlaczego Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii?
    • Perspektywy międzynarodowe
    • Studia I stopnia
      • Kierunki i specjalności
      • Warunki przyjęcia
      • Wymagane dokumenty
      • Opłaty
    • Studia II stopnia
      • Kierunki i specjalności
      • Warunki przyjęcia
      • Wymagane dokumenty
      • Opłaty
    • Studia podyplomowe i kursy
      • Studia podyplomowe oraz kursy
    • Praktyki i staże
    • Erasmus+
  • Dla studenta
    • Organizacja studiów
      • Plany zajęć
      • Dyżury wykładowców
      • Harmonogram studiów
      • Program studiów
      • Katalog przedmiotów ECTS studia licencjackie
      • Katalog przedmiotów ECTS studia magisterskie
    • Ważne informacje
      • Procedury sesja, obrona, archiwum, dyplom, stypendia
      • Baza dydaktyczna
    • Praktyki i staże
    • Erasmus +
      • Informacje o programie
      • Erasmus praktyki
      • Erasmus studia
      • Erasmus wyjazdy dla kadry i pracowników
      • Procedura odwoławcza
      • Dokumenty do pobrania
      • For foreign students
    • Życie studenckie
      • Samorząd studencki
      • Koła naukowe
    • Jednostka ds.dostępności
      • Regulamin
      • Udogodnienia dla studentów
      • Zgłoś problem z dostępnością
  • Absolwenci
    • Oferty pracy
  • Biblioteka
    • Biblioteka
    • Oferta wydawnicza
    • Katalog on-line
    • Płyta z pracą dyplomową
pl PL
język angielski EN język rosyjski RU
  • O Uczelni
    • Aktualności
    • Kim jesteśmy?
    • Współpraca z biznesem
    • Kadra naukowa
    • Rozporządzenia
    • Dane osobowe / RODO
    • Kontakt
    • Formularz kontaktowy
    • Raport Samooceny
    • Informacja o projekcie NCBR "Uczelnia dostępna"
  • Dla kandydata
    • Rekrutacja 2025/2026
    • Drzwi otwarte
    • Dlaczego Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii?
    • Perspektywy międzynarodowe
    • Studia I stopnia
      • Kierunki i specjalności
      • Warunki przyjęcia
      • Wymagane dokumenty
      • Opłaty
    • Studia II stopnia
      • Kierunki i specjalności
      • Warunki przyjęcia
      • Wymagane dokumenty
      • Opłaty
    • Studia podyplomowe i kursy
      • Studia podyplomowe oraz kursy
    • Praktyki i staże
    • Erasmus+
  • Dla studenta
    • Organizacja studiów
      • Plany zajęć
      • Dyżury wykładowców
      • Harmonogram studiów
      • Program studiów
      • Katalog przedmiotów ECTS studia licencjackie
      • Katalog przedmiotów ECTS studia magisterskie
    • Ważne informacje
      • Procedury sesja, obrona, archiwum, dyplom, stypendia
      • Baza dydaktyczna
    • Praktyki i staże
    • Erasmus +
      • Informacje o programie
      • Erasmus praktyki
      • Erasmus studia
      • Erasmus wyjazdy dla kadry i pracowników
      • Procedura odwoławcza
      • Dokumenty do pobrania
      • For foreign students
    • Życie studenckie
      • Samorząd studencki
      • Koła naukowe
    • Jednostka ds.dostępności
      • Regulamin
      • Udogodnienia dla studentów
      • Zgłoś problem z dostępnością
  • Absolwenci
    • Oferty pracy
  • Biblioteka
    • Biblioteka
    • Oferta wydawnicza
    • Katalog on-line
    • Płyta z pracą dyplomową

Dla studenta

  • Organizacja studiów
    • Plany zajęć
    • Dyżury wykładowców
    • Harmonogram studiów
    • Program studiów
    • Katalog przedmiotów ECTS studia licencjackie
    • Katalog przedmiotów ECTS studia magisterskie
  • Ważne informacje
    • Procedury sesja, obrona, archiwum, dyplom, stypendia
    • Baza dydaktyczna
  • Praktyki i staże
  • Erasmus +
    • Informacje o programie
    • Erasmus praktyki
    • Erasmus studia
    • Erasmus wyjazdy dla kadry i pracowników
    • Procedura odwoławcza
    • Dokumenty do pobrania
    • For foreign students
  • Życie studenckie
    • Samorząd studencki
    • Koła naukowe
  • Jednostka ds.dostępności
    • Regulamin
    • Udogodnienia dla studentów
    • Zgłoś problem z dostępnością

Procedury sesja, obrona, archiwum, dyplom, stypendia

Zapoznaj się z obowiązującymi procedurami na Wyższej Szkole Hotelarstwa i Gastronomii. Dowiedz się, jakie formalności należy spełnić, aby przystąpić do sesji egzaminacyjnej lub obrony pracy dyplomowej. Tutaj także znajdziesz informacje o dostępnych stypendiach i opiece zdrowotnej. 

Przebieg sesji egzaminacyjnej
Dowiedz się więcej
Wytyczne dotyczące prac dyplomowych
Dowiedz się więcej
Warunki przystąpienia do obrony pracy dyplomowej
Dowiedz się więcej
Co zrobić, aby odebrać dyplom?
Dowiedz się więcej
Procedura przekazania pracy dyplomowej do archiwum
Dowiedz się więcej
Stypendia
Dowiedz się więcej
Opieka zdrowotna - pytania i odpowiedzi
Dowiedz się więcej
Kontakt

Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu

ul. Nieszawska 13C
61-021 Poznań

tel. +48 61 87 11 530
tel. +48 61 87 11 532

O Uczelni
  • Aktualności
  • Kim jesteśmy?
  • Współpraca z biznesem
  • Kadra naukowa
  • Rozporządzenia
  • Dane osobowe / RODO
  • Kontakt
  • Formularz kontaktowy
  • Raport Samooceny
  • Informacja o projekcie NCBR "Uczelnia dostępna"
Dla kandydata
  • Rekrutacja 2025/2026
  • Drzwi otwarte
  • Dlaczego Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii?
  • Perspektywy międzynarodowe
  • Studia I stopnia
  • Studia II stopnia
  • Studia podyplomowe i kursy
  • Praktyki i staże
  • Erasmus+
Dla studenta
  • Organizacja studiów
  • Ważne informacje
  • Praktyki i staże
  • Erasmus +
  • Życie studenckie
  • Jednostka ds.dostępności

© 2025 WSHiG Poznań realizacja 2021 Studio Fabryka, dobre strony internetowe